Stylish passar hemma hos dig

Njut av kombinationen av elegant design och avancerad teknik. Med sina böjda hörn och slimma dimensioner ger Stylish XTH elegans hemma.

Stylish XTH kombinerar design och teknologi för att uppnå en total klimatlösning. Det är den tunnaste enheten inom designsegmentet för väggmonterade enheter med sina 189 mm. Stylish XTH finns i två färgval – vit och matt svart. Värmepumpen använder innovativa funktioner för att uppnå det allra bästa inom komfort och energieffektivitet. Stylish XTH behåller den nominella effekten ända ner till -25°C.

Stylish XTH 30 har högsta energiklass A+++ och är utvecklad för vårt kalla nordiska klimat. En garanterad värmekapacitet på 3,7 kW vid -25°C minskar energikostnaderna även när det är riktigt kallt ute. Med sin eleganta och slimade innedel (B X H X D = 79.8 X 29,5 X 18,9 cm) har denna maskin förmåga att flytta mycket luft, och en effektiv värmeväxlare som för över värmen till rumsluften vid relativt låg temperatur på köldmediet – det ger som resultat en svårslagbar uteffekt och verkningsgrad! Stylish XTH30 är i flera hänseenden klassledande och den maskin vi rekommenderar för de som har stora krav på utsendet inomhus, COP (SCOP 5.1) , kvalitet och bra garantier. 5 års garanti med möjlighet att teckna tilläggsförsäkring på upp till 16 år borgar för ett problemfritt ägande under lång tid.

Öppenspislogik – När du eldar i din braskamin stänger de flesta luftvärmepumparna av sig då rummet uppnått önskad temperatur, Stylish XTH stänger istället av endast kompressorn men låter fläkten fortsätta gå i fläktdrift, på så sätt sprider sig den varma luften och du får en jämnare värme i huset. Stylish XTH har tilldelats Good Design Award för sitt innovativa utseende och sin funktionella förmåga

Luftrening i toppklass
Flash Streamer*3 bryter ner allergener så som pollen och svampallergener samtidigt som den tar bort besvärande lukter. Detta resulterar i en renare och bättre luftkvalitet. Titanapatitfiltret bryter ner lukt från exempel tobak och husdjur. Det luftrenande filtret tar bort luftburna dammpartiklar för att säkerställa en jämn tillförsel av ren luft.

Kyla – Självklart kan Stylish även kyla under varma sommardagar, XTH30 har 4.5 kW kyleffekt!

Nedan ger jag ett par exempel på vad man kan räkna med att värmepumpen klarar av att värma på egen hand vid -25°C och -15°C ute, förutsättningarna är som följer:

 • Vi strävar efter 20 graders rumstemperatur
 • Det uppskattade effektbehovet/m2 är 45 W/m2 vid -25°C och 35 W/m2 vid -15°C.  Det motsvarar effektbehovet i vårt Älvsbyhus byggt -74 (13 cm isolering i väggarna, 200-250 mm i tak och golv).
 • Takhöjd 240-250 cm

Baserat på ovanstående så värmer Stylish XTH med 3.7 kW uteffekt vid -25°C på egen hand en villa, en stuga eller ett garage med en yta på ca 82 m2 vid -25°C utetemp. Vid -15°C utetemp ger värmepumpen 4.8 kW och värmer ca 137 m2 på egen hand.

Vänd dig till oss för en diskussion om vilken värmepump som passar dig, av oss får du ett konkurrenskraftigt fast pris inklusive installation av egen behörig personal.

Länk till produktblad: Stylish XTH 30

Varför Daikin?

 • Världens största tillverkare inom ”HVAC”, år 2017 tillverkade Daikin 11.2 miljoner värmepumpar!
 • Japanskt företag – Tillverkning i Europa – Bra representation i Sverige
 • Marknadsledande prestanda, hög COP och uteffekt
 • Klassade A+++ högsta energibetyg
 • Stylish XTH 30 har 3.7 kW uteffekt vid -25°C
 • 5 års garanti som kan förlängas med en tilläggsförsäkring som gäller i upp till 16 år
 • Utrustad med Wifi från fabrik , med Daikins app kan du se och styra en lång rad funktioner
 • Steglös temperaturinställning 10-30 grader i 0.5 graders steg (i värmeläge).

Fjärrstyr din värmepump!

Daikin Online Controller (ONECTA)

Daikin 3D

Daikins app finns att ladda ned på Google play och i Appstore.

Med Daikins WiFi-kontroll kan du justera rumstemperatur, fläkthastighet och driftläge från din smartphone – var och när du vill. Dessutom kan du hålla ett öga på värmepumpens strömförbrukning (gäller utvalda modeller). Med Daikins WiFi-adapter och IFTTT skapar du recept på hur din värmepump ska styras. Antingen låter du vädret styra, eller så väljer du hur varmt du vill ha det när du kommer hem från jobbet. Kontrollen känner av din platsinformation och justerar värmeinställningarna därefter.

För prisförslag vänligen kontakta oss på vår E-post: Info@webiq.se eller ring till: Jacob 076-8447530 eller Rickard 070-6798263